Rólam

About us

Szakmai tevékenységemet 1996-ban kezdtem informatikai műszerészként. Közel 2 év tapasztalt szerzés során főképeen számítógépek összeszerelése otthoni és kisvállalati hálózatok tervezése, kiépítése volt a tevékenységem. Későbbiekben kapcsolódtam bele a számítógépek kereskedelmébe. A kereskedelmi értékesítésben nem csak végfelhasználók részére történő értékesítést végeztem, hanem viszonteladói hálózato felépítését is elkezdtem. Ez eltöltött idő során egyre jobban megszerettem az informatikát és ezért úgy érztem, hogy további kell fejlesztenem tudásomat. Így 1998-tól elkezdtem egy informatikai mérnök és menedzser képzést a Gábor Dénes Főiskolán. Főiskolai tanulmányaim során sikerült elég széles palettán további tudást szereznem. A képzés során levelező szakra váltottam és volt lehetőségem az elméleti tudást a gyakorlatban is kamatoztatni. Szakmai fejlődésem egyik legmaeghatározób mérfőldköve 2000.-ben érkezett el, amikor is sikerült felvételt szereznem a békéscsabai székhelyű Intertechnika Kft.-hez. Kezdetben a kereskedelmi kapcsolatok további kiépítése volt feladatom, későbbiekben a szerviz vezetését kaptam megbízásúl. Munkakörömben nagyon sok tapasztalatot sikerül szerezem emberi és szakmai kapcsolaton egyaránt. A cég tevékenységi körében legfőképpen a pénztárgépek értékesítése és szervizelése volt a cél. A cég másik tevékenységi köre multinacionális cégek pénztrágéprendszerének szerviz szolgáltatása és telepítése. Számomra ez volt az igazi szakmai fejlődés megalapozója, mivel nem csak szakmai fejlődést kívánt meg, hanem logisztikai és vezetői készség fejlődését is. A munkák szervezését a Dél-Kelet magyarországi régióban kellett végeznünk. A szolgáltatsái területen posták, élelmiszer, drogéria bolthálózatok mellett üzemanyagkút hálózatok telepítése és szervizszolgáltatása volt a feladatunk 7/24 szolgáltatással. Az eltöltött 9 év során rengeteg szakmai, kereskedelmi és vezetői tapasztlatra sikerült megszereznem.  Az élet új lehetőséget hozott számomra és rengeteg változást is. Így kezdtem el új és mostani tevékenységemet. Jelenleg lassan 5 éve egy szoftverfejelsztő cég tulajdonosaként és 2 éve egy cégcsoport informatikai igazgatójaként végzem szakami tevékenységemet. E mellett felismertem, hogy a globalizációs változások miatt sok olyan területen jött létre szakmai ember hiány ahol már kellő szakmai tapasztalattal rendelkezem vagy tudok megoldást

Miért érdemes Önnek felvenni velem a kapcsolatot

Kiszerelt alkatrészek

Asztali és hordozható számítógépeknél szükséges alkatrész cserékek, mindig kiváló minőségű alkatrészekkel végezzük el.

Számunkra a minőség és az adatvédelem a legfontosabb !

Képzett technikusok

 

Számítógépes technikusaink egy pár évtizedre kiterjedő kombinált gyakorlattal rendelkeznek, 
amellyel képesek lesznek segíteni Önt olyan technikai kérdésekben, amelyekkel valaha is találkozhat.

Ügyfélbarát

Évente több ügyfelünk kiemelkedő személyre szabott  gyors kiszolgálására fektetünk hangsúlyt!

Megfizethető árképzés

Ellentétben az egyéb technikai támogató és műszaki javító szolgáltatók többségével, soha nem próbáljuk kihasználni Önt és helyzetét csillagászati ​​díjakkal kihasználni! Árpolitikánk mindig reális !

Csapatom

David Fixer

David Fixer

Owner

Before founding TechnoFix, David excelled at leading IT departments and IT recruiting. In these roles, his quest to please each customer is what drives Joe.

Karl Landing

Karl Landing

Technician

Before joining the TechnoFix’s friendly team in 2005, Karl worked as a Senior Technical Officer at JPMorgan Chase for 10 years. He led office move projects, new computer roll-outs, and daily IT support operations…

Derek Page

Derek Page

Technician

Prior to starting his work at our company in 2005, Derek led workstation upgrades for Merrill Lynch, managed a 1,000+ computer roll-out for PaineWebber, and provided Senior desktop support for UBS.

Franklin Pierce

Franklin Pierce

Technician

Armed with a Masters of Internet Technology from Pace University and 20+ years of computer service experience, Franklin is Mr. Reliable. More importantly, his genuine care and concern for each customer is felt!

Get your 10% OFF these SELECT SERVICES this month!

  • Windows Reinstallation
  • Graphic Card Repair
  • New HDD Installation